Gå til innholdet
TW_9961

Målerbyttet

I god tid før målerbyttet vil alle kunder få informasjon fra nettselskapet.
Her vil du få vite når utrullingen planlegges for ditt område og hvilket montasjeselskap som skal utføre jobben.

Når tiden nærmer seg, vil montasjeselskapet gjøre en avtale med hver enkelt kunde.
I ditt område det SMARTservice Norge (SSN) som utfører målermontasjen. Normalt vil du få tildelt et tidspunkt for målerbytte, som du må bekrefte på sms, internett eller på telefon. Det er en krevende kabal å skifte tusenvis av målere, derfor ber vi om at flest mulig tilpasser seg oppsatt tidspunkt. Dersom du likevel må endre tidspunkt, vil du finne informasjon om dette i brevet/eposten.

Be om legitimasjon.
Når tidspunktet er avtalt og bekreftet av deg, vil montøren komme hjem til deg. Dersom måleren er på utsiden av bygningen, eller i felles oppgang, trenger du ikke selv være til stede. Dersom montøren må inn i boligen, skal vedkommende vise gyldig ID-kort. Det må være en voksen til stede for at montøren skal kunne gå inn.

Selve målerbyttet tar normalt rundt 30-45 minutter, og strømmen vil være borte noen minutter mens montøren bytter måleren.
I noen tilfeller kan det være nødvendig å gjøre tilpasninger i sikringsskapet/målerskapet, eller montere en antenne på skapet for at den nye måleren skal få kontakt med nærmeste basestasjon.

Rydd vei for montøren.
Vi oppfordrer deg til å sjekke at det er lett atkomst til måleren og rydde unna eventuelle hindringer før montøren kommer hjem til deg. Slik blir målerbyttet mest mulig effektivt.

Du skal ikke betale noe til montøren som kommer hjem til deg.
Myndighetene har besluttet at nettselskapet får dekket kostnadene til den nye måleren gjennom nettleien over en lengre periode.
 
  • Strømstans
  • Postadresse: TrønderEnergi Nett AS, Postboks 9480 Torgarden, 7496 Trondheim
    Fakturaadresse: TrønderEnergi Nett AS, Postboks 3243 Torgarden, 7439 Trondheim
    Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi Nett, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  • © TrønderEnergi Nett AS | Personvern
    Webdesign og webutvikling: InCreo